До 30-річчя діяльності директора Хмельницького РЦПК

Сьогодні працівники Центру вітали Баюка Миколу Івановича із 30 річчям його діяльності в Центрі. З них 22 роки (з 2002 р. і до січня 2024 р.) він був незмінним його керівником.
30 років лише з погляду історії маленький відрізок часу – позаду у досвідченого керівника довгі трудові роки та колосальний життєвий досвід. Завдяки його особистим діловим якостям, компетентності, високому
професіоналізму у поєднанні із стратегічним баченням Центр став потужною ланкою системи професійного навчання, відомим і знаним не лише в області, а й в цілому в Україні.

Хмельницький РЦПК сьогодні – це щорічне підвищення кваліфікації понад чотирьох тисяч публічних службовців, це завжди гнучке реагування на сучасні виклики та зростаючі потреби замовників навчання, постійний пошук нового для модернізації його змістовного наповнення.

За роки роботи в Центрі Миколі Івановичу вдалося дати новий імпульс розвиткові освіти дорослих на Хмельниччині, ідей мобільності та впровадження в навчальний процес інновацій, створити систему моніторингу пропозицій щодо потреб у навчанні, налагодити конструктивні відносини з органами влади та органами місцевого самоврядування. Під його керівництвом в Центрі налагодилася тісна співпраця з Хмельницьким університетом управління та права, з Національним агенством України з питань державної служби, вищими навчальними закладами регіону та України, з багатьма міжнародними організаціями і фондами.
Баюк М.І. постійно працює над підвищенням свого професійного рівня – був учасником і організатором багатьох наукових заходів, тренінгів, досвідченим викладачем Центру, членом Координаційної ради НАДУ при Президентові України. Більше 20-ти років поєднує керівництво Центром із викладацькою роботою в Хмельницькому університеті управління та права, був членом Вченої ради Університету, є кандидатом наук з державного управління.

Вкладаючи душу, серце і розум в створення, становлення та розквіт Центру, Микола Іванович став значимою його частиною, вніс суттєвий і незамінний внесок в його 32-річну історію. 29 грудня 2023 року Баюк Микола Іванович залишив посаду директора Центру.

Словами подяки, оплесками та теплими обіймами колеги та гості Центру
проводили Миколу Івановича на заслужений відпочинок.

«Цінуємо та поважаємо» – таким був основний меседж учасників цього невеликого, але значимого зібрання. Багаторічну сумлінну працю на благо Хмельниччини, його вагомий внесок у розвиток професійного навчання публічних службовців України відмітили і гості заходу, і працівники Центру.

Почесні грамоти і подяки вручили Миколі Івановичу: від обласної військової адміністрації – заступник голови Володимир ЮР’ЄВ, від обласної ради – заступник керівника виконавчого апарату ради Тетяна ЗЕЛЕНКО, від НАДС України – головний спеціаліст відділу у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернівецькій областях Західного міжрегіонального управління НАДС Іванна ОКОРОЧКОВА, від Державного архіву Хмельницької області – директор Катерина БУРДУВАЛІС.


З теплотою і повагою, з високою оцінкою за плідну багаторічну співпрацю, та як науковця Університету управління та права імені Леоніда Юзькова вітали Баюка М.І. ректор Олег ОМЕЛЬЧУК, проректори Ірина
КОВТУН та Володимир ХІМІЧ, голова профспілкового комітету Іван КОСТЯШКІН, декани факультетів.
Щирі емоції від здивування, особистих спогадів та теплих побажань висловили Миколі Івановичу колеги – директори та заступники Житомирського, Чернігівського, Волинського, Тернопільського, Київського регіональних центрів.
Працівники Центру вкотре подякували керівникові за все те хороше, цінне, що було за роки співпраці, та побажали Миколі Івановичу насолоджуватися життям, отримувати задоволення від будь-яких справ і, головне, – не втрачати зв’язку з колективом!
Попереду ще не початий край роботи! Ми не прощаємось, ми лише кажемо «До побачення».

Залишити коментар